Turvallisesti teatteriin

 

 

Opetus: 

Riihimäen Nuorisoteatteri luopuu vahvasta suosituksesta kasvomaskien käyttöön opetuksessa (Khshp:n ohje kouluille). Kasvomaskeja on kuitenkin tarjolla ja niitä voi käyttää oman harkinnan mukaan.

Opetukseen voi osallistua vain terveenä. Jos tunnet olosi kipeäksi, jääthän silloin kotiin. 

Saattajia pyydetään edelleen minimoimaan oleskelu tiloissamme.  

Pesethän kätesi saippualla ja vedellä heti paikan päälle saapuessasi. Myös käsidesiä on saatavilla aulassamme useissa pisteissä. Käytäthän sitä.

Jos yskittää tai aivastuttaa, muistathan tehdä sen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. 

 

Esitykset ja muut yleisötilaisuudet: 

Aulatiloissamme on tarjolla kasvomaskeja.

Tiloissamme on käsienpesumahdollisuus sekä käsidesinfiointiainetta.

Riihimäen Nuorisoteatteri toimii aina viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Tarvittaessa tulemme rajaamaan väkimäärää ja mukauttamaan toimintaa.Esityksissä huomioidaan turvallisen toiminnan periaatteet ja huolehdimme tilojen säännöllisestä siivoamisesta, puhtaanapidosta ja desinfioinnista. Tiloista löytyy käsienpesupaikkojen lisäksi käsien desinfiointimahdollisuuksia. Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä.

Saavuthan vain terveenä. Jos tunnet olosi kipeäksi, sinulla on vain lieviäkin oireita tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, jääthän silloin kotiin. Tällaisissa tilanteissa voit vaihtaa lippusi kuluitta toiseen näytökseen tai lahjakorttiin, kunhan viimeistään esityspäivänä ennen näytöksen alkua otat meihin yhteyttä lipunmyynnin puhelimeen 0503007116.

Suosittelemme katsojia ostamaan liput ennakkoon joko osoitteesta netticket.fi/rnt tai Riihimäen Pienestä lelukaupasta. Lipun ennakkoon ostamalla voit välttää paikan päällä jonottamisen.