Turvallisesti teatteriin

TÄRKEÄÄ: MEILLÄ ON KÄYTÖSSÄ KORONAPASSI ESITYKSISSÄ

Koronapassi ei koske opetusta

Koronapassia kysytään 16 vuotiailta ja sitä vanhemmilta kaikissa sisätiloissamme järjestettävissä yleisötilaisuuksissa 7.12.2021 alkaen, toistaiseksi.

Toimi näin: 

1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta kanta.fi
Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta koronatodistus. Voit ottaa koronapassista myös kuvakaappauksen.

2. Näytä koronapassia lipuntarkastuksen yhteydessä
Lipunmyyjä tai tarkastaja lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja. Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.

3. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus!
Koronapassin tarkastajalla on oikeus tarkistaa myös koronapassin esittäjän henkilöllisyys.

4. Jos olet lunastanut lipun, eikä sinulla ole koronapassia

Voit valintasi mukaan saada lippurahat takaisin tai vaihtaa sen avoimeen lippuun, jonka voi käyttää kevään 2022 aikana.

 

Opetus: 

  • Sekä opettajat, että oppilaat käyttävät maskia oman harkintansa  (THL:N suositus: Harkitse maskin käyttöä etenkin, jos et ole saanut täyttä rokotussarjaa.) PÄIVITYS 12.11. Suosittelemme Riihimäen kaupungin suosituksen mukaisesti maskin käyttöä alle 12-vuotiaiden kanssa työskenteleville.
  • Opetukseen voi edelleenkin osallistua vain terveenä. Jos tunnet olosi kipeäksi tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, jääthän silloin kotiin. 
  • Saattajia pyydetään edelleen minimoimaan oleskelu tiloissamme.  
  • Pesethän kätesi saippualla ja vedellä heti paikan päälle saapuessasi. Myös käsidesiä on saatavilla aulassamme useissa pisteissä. Käytäthän sitä.
  • Jos yskittää tai aivastuttaa, muistathan tehdä sen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. 
  • Tiloissamme on edelleen tarjolla kasvomaskeja, sekä erilliset roskakorit käytetyille kasvomaskeille. 

Esitykset ja muut yleisötilaisuudet: 

  • Hallituson uudessa hybridistrategiassaan määritellyt teatterit pienen riskin yleisötilaisuuksiksi, joten 1.10. alkaen teatterisalin paikkoja myydään taas normaalisti. 
  • Tiloissamme on käsienpesumahdollisuus sekä käsidesinfiointiainetta. 
  • KASVOMASKIT:Maskia suositellaan edelleen käytettäväksi julkisissa sisätiloissa (THL). Teatteriesityksissäkin on siis hyvä toistaiseksi käyttää hengityssuojaa tai kasvomaskia. Yleisötilaisuuksissa myös työntekijämme käyttävät kasvomaskia tai muuta suojaa. 

 

Riihimäen Nuorisoteatteri toimii aina viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Tulemme rajaamaan väkimäärää ja mukauttamaan tarvittaessa toimintaa.
Esityksissä tullaan huomioimaan turvallisen toiminnan periaatteet ja huolehdimme tilojen säännöllisestä siivoamisesta, puhtaanapidosta ja desinfioinnista. Tiloista löytyy käsienpesupaikkojen lisäksi runsaasti käsien desinfiointimahdollisuuksia. Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja vahvasti suosittelemme katsojillemme kasvomaskin käyttöä teatterissa.

Saavuthan vain terveenä. Jos tunnet olosi kipeäksi, sinulla on vain lieviäkin oireita tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, jääthän silloin kotiin. Tällaisissa tilanteissa voit vaihtaa lippusi kuluitta toiseen näytökseen tai lahjakorttiin, kunhan viimeistään esityspäivänä ennen näytöksen alkua otat meihin yhteyttä lipunmyynnin puhelimeen 0503007116.

Suosittelemme katsojia ostamaan liput ennakkoon joko osoitteesta netticket.fi/rnt tai Riihimäen Pienestä lelukaupasta. Lipun ennakkoon ostamalla voit välttää paikan päällä jonottamisen.  Jokaiselta seurueelta tarvitaan terveysturvallisuussyistä yhteyshenkilön yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero) myös ovelta lippua ostaessa. Kun ostat lippuja, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Ajantasaiset asiakastiedot ovat tärkeitä, jotta voimme tavoittaa katsojat poikkeustilanteissa.