Teatterikummi

Lahjoita lapselle harrastus – tule Teatterikummiksi.

Riihimäen Nuorisoteatteri ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka perustehtävä on antaa laajaa teatteritaiteen perusopetusta. Nuorisoteatterin lempeiden siipien suojassa harrastaakin vuosittain noin 400 lasta ja nuorta. Toimintamme perustana on ihmiskäsitys, jossa jokainen ihminen on ainutkertainen ja oppii toimimaan vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa. Me Nuorisoteatterilaiset pidämme kunnia-asiana sitä, että teatterimme harrastusmaksut pysyvät kohtuullisina ja että teatteriharrastus on mahdollinen perheen varallisuudesta riippumatta.

Teatterikummi-kampanjan tavoitteena on mahdollistaa nuorisoteatterin toiminnan jatkuva kehittäminen sekä turvata oppilasmaksujen pitäminen nykyisten tasolla. Teatterikummin tehtävä on siis tärkeä: kummina olet tukemassa arvokasta lapsi-ja nuorisotyötä.

Teatterikummi: 

Teatterikummius yksityishenkilöille alkaen 50 €/ henkilö. Voit valita myös suuremman summan. 

Teatterikummina toimimisesta saat kiitokseksi nimesi Kino Sampon kummilistalle sekä nettisivuillemme (www.rnt.fi/teatterikummi). Lisäksi saat kaikkiin kevään ja syksyn TPO-esityksiin liput 10 €/ kpl, sekä Riihimäen Nuorisoteatterin avainnauhan. Täytä alla oleva lomake ja olet mukana tekemässä hyvää. 

Yrityskummi: 

Tule Riihimäen Nuorisoteatterin Yrityskummiksi. Yrityskummina saat näkyvyttä yrityksellesi, sekä vapaalippuja nuorisoteatterin esityksiin. Kysy lisää Yrityskummiudesta: 

tuottaja, p. 050 300 2632 tai [email protected]