Somekilpailun säännöt

Riihimäen Nuorisoteatterin somekilpailun viralliset säännöt.

Kilpailun järjestää Riihimäen Nuorisoteatteri ry. Kilpailu ei ole Facebookin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. Jokainen osallistuja vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta.

Kilpailuun voi osallistua kilpailupäivityksessä mainitulla tavalla ja näin toimimalla osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt. Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella osallistuneita ei oteta huomioon.

Kilpailun voittajan valitsee Riihimäen Nuorisoteatterin someraati. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä.

Voittaja saa Facebook- tai Instagram-päivityksessä ilmoitetun palkinnon, jonka arvo ilmenee kilpailupäivityksessä. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. 

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet-, Instagram- ja Facebook-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.