Riihimäen Nuorisoteatterilta voi tilata myös esityksiä tapahtumiin ja juhliin.

IMPROVISAATIOTA

Rohkea ja uljas improvisaatioryhmämme tekee hauskoja ja hienoja kohtauksia yleisön antamista ehdotuksista. Improvisaatioesitys on loistava tapa piristää kaikkia tapahtumia. Kohtaukset syntyvät juuri siinä hetkessä ja siksi kaikki on mahdollista. Ryhmä ottaa aina myös tilaisuuden huomioon esityksessään. Esityksen kesto on n. 30 min. 

JUONTAJIA

Oletko kyllästynyt  juontamaan? Meiltä saat nuoria teatteritaitureita juontamaan tilaisuutesi! Juontajamme ovat nuorisoteatterilaisia, jotka tekevät tilaisuudesta varmasti pirteämmän. Juonnot räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan.

NÄKYMÄTÖN TEATTERI

Näkymätön teatteri on esitys, joka tulee arjen keskelle huomaamattomasti. Nyt meillä on myös ryhmä joka erikoistuu juuri tähän teatterintaitoon. Esimerkiksi tilaisuuteenne voi tulla hahmoja jotka tuovat positiivista henkeä väen keskelle. Näkymättömällä teatterilla on mahdollista myös havainnollistaa tärkeitäkin asioita yhteiskunnasta, yhteisöstä tai haluamastanne aiheesta. Esimerkiksi koulukiusaamisesta on tehty runsaasti näkymättömän teatterin esityksiä. Kaikki näkymättömän teatterin esitykset räätälöidään asiakkaan kanssa.