UUDEN REHTORIN TERVEHDYS

Hei nuorisoteatterilaiset!

 Toivottavasti kesä on sujunut hyvin ja olette ehtineet rentoutua! Syksy on uusien aloituksien aikaa. Kiran rehtoriaika Riihimäen Nuorisoteatterissa päättyy elokuun lopussa ja hän siirtyy uusiin tehtäviin kotikaupunkinsa Savonlinnan kansanopiston rehtoriksi. Valtavan iso ja lämmin kiitos Kiralle huikeasta työstä Riihimäen Nuorisoteatterin hyväksi ja menestystä uuteen! Kiran ehtii nähdä vielä elokuussa Majakalla ja hän tulee varmasti katsomaan esityksiä myöhemminkin. 

Tästä eteenpäin nuorisoteatterin rehtorin tehtävää hoitaa allekirjoittanut. Olin ensimmäistä kertaa Riksun nuorisoteatterin toiminnanjohtajana kausina 2009-2011. Tässä välissä olen opettanut teatteria mm. Kallion ilmaisutaidon lukiossa, valmentanut Näyttelijäliiton ammattinäyttelijöitä ja johtanut pitkään Lahden kansanopiston Teatterikoulutusta. Elokuun alusta olen nyt palannut Riihimäelle ja odotan innolla alkavaa harjoituskautta. Toivottavasti pääsen tutustumaan teihin mahdollisimman pian. Tulen varmasti jossain vaiheessa lukuvuotta seuraamaan harjoituksianne ja kyselemään kuulumisia, mutta saa minulle tulla aiemminkin juttelemaan. Otan mielelläni palautetta vastaan siitä, miten teatterin tekeminen RNT:llä voisi olla entistäkin hauskempaa!   

Ensi viikolla alkavat viikkotunnit. Tarkista, että oma ilmoittautumisesi on kunnossa ja houkuttele kaverisikin mukaan nuorisoteatteriin! Jo tähän mennessä huikean katsojamäärän keränneeseen kesäteatteriesitykseen Kolme iloista rosvoa on vielä lippuja tarjolla ja nopeimmat ehtivät myös nähdä Kinolla Teemu Majurin ja Ilona MInkkisen lopputyön Häpeällinen esitys

Innostavaa ja teatterintäyteistä syksyn alkua kaikille! 

Timo R 

[email protected] 

050-3554646