Oppilastiedotteet

Rehtorin terveiset: 

Tervetuloa kausi 2022-23 – olemme valmiina 😊 

Maanantai tuntui juhlapäivälle. Uuden lukuvuoden teatteriopetus starttasi iloisissa merkeissä ja nyt on hyvä ja luottavainen olo kaikesta tulevasta. Useampi ryhmä aloitti/aloittaa tällä kaudella uuden opettajan kanssa. Kovasti tsemppiä ja iloista meininkiä kaikille kokoonpanoille. 

Toivon, että alkanut syksy avaa uusia näkökulmia teatterintaiteeseen kaikille RNT:läisille. Toivon, että uskallamme visioida rohkeasti, ja edetä kohti unelmiamme sekä yksilöinä, että yhteisönä. Meillä on täällä kasa mukavia suunnitelmia tälle kaudelle ja kova into päästä niitä toteuttamaan.  

Jos mikään asia askarruttaa, älä epäröi olla yhteydessä minuun, [email protected] tai johonkuhun opettajistamme. Koko RNT:n väki on täällä teitä varten ja yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme www.rnt.fi. 

Tervetuloa siis kaikki uudet ja vanhat oppilaat.  

T: Kira-reksi 

TÄRKEITÄ JUTTUJA – HOX HOX 

Useimmissa uusissa ryhmissä on vielä tilaa 

Sekä Riihimäen, että Hyvinkään uusissa ryhmissä on vielä jonkin verran tilaa. Alkavia ryhmiä on eskari-ikäisistä ylöspäin, aina aikuisikään asti. Lisätietoja: [email protected]. 

Uusi ryhmä aikuisille – etsimme teitä 

Torstaisin starttaa uusi K-18 -ryhmä, aikuisille. Erityisesti tähän ryhmään etsimme nyt uusia oppilaita. Mukaan voi tulla, oli sitten aiempaa teatterikokemusta, tahi ei. Ryhmän treeniaika on TO 18:30-20:00 Majakalla ja ryhmää opettaa Juhana Rönnkvist. 

Haluisitko suorittaa teatteriopintojasi nopeammin 

Jonkin verran tulee kysymyksiä siitä, voiko RNT:llä suorittaa kaksi vuosikurssia yhden lukuvuoden aikana. Tämä on mahdollista, jos katsot jaksavasi ainakin kahdet treenit viikossa sekä mahdolliset esitykset. Jos asia mietityttää, niin ota rohkeasti ja pikaisesti yhteyttä rehtoriin: [email protected] tai 050-355 4646. 

Kinolla pyörii 😊 

Kino Sampo vallattiin tänä kesänä koko perheen Supermarsulle, joka on ollut menestys. Supermarsusta on tulossa vielä kolme esitystä joten, jos et ole ennättänyt sitä näkemään, vielä ei ole myöhäistä. Toimi nyt nopeasti.  

Klassikko-nykäri -ryhmän Kuningas Lear on räävitön ja epäkorrektikin modernisointi Shakespearen klassikosta. Näytelmän absurdi aikuisten maailma kaikkine kamaluuksineen saa kyytiä nuorten käsissä. Esitykset vain tällä ja ensi viikolla. HUOM: Ikäraja 12.  

Syksyn esitysohjelmisto ilmestyy ensi viikolla ja sen voit napata matkaasi tiloistamme.  

Lue lisää: www.rnt.fi 

Mikäli tarvitset aiempia oppilastiedotteita, laita viestiä [email protected]