Muutkin mokaa

Miten olla oikeanlainen mies? Jaksanko koulussa? Otanko vielä yhden?

Yhteiskunnan odotukset nuorelle voivat olla välillä musertavia, ja näitä odotuksia Teatteritaide osana yhteiskuntaa -ryhmä ruotii oikein pohjanmaan kautta.

Muutkin mokaa -esityksessä mietitään nuoren asemaa olla nuori. Miten vaikea on sukkuloida oman pään sisällä olevien arvojen ja ajatusten kanssa, ja sovittaa ne ulkopuolelta tuleviin olettamuksiin.
Samalla kun pitäisi kasvaa aikuiseksi, menestyä opiskeluissa, saada kumppaneita tai ainakin olis hyvä päästä lähikontaktiin. Menestyä, olla suosittu, ja mitä jos vaan pää ei kestä, mistä saa apua, tai kuka mua ymmärtää? Mitä jos vaan olen erilainen, en sovi mihinkään muottiin ja se pelottaa?

Muutkin mokaa -esityksen ovat käsikirjoittaneet oppilaat itse, joten tekstistä varmasti huokuu katsomoon autenttisuus nuorten mietteistä. Muutkin mokaa -esityksen ohjaajina ja suunnannäyttäjinä toimii Tuukka Jukola, Essi Rönnkvist ja Heikki Mustakallio. Lopputuloksena nähdään esitys, joka pistää meidän jokaisen miettimään omaa rooliaan kaikessa tässä, jota elämäksikin kutsutaan.

Hyödynnä Kalevalan päivän tarjous:
Kaikki liput vain 10 €/ kpl! Tarjous voimassa 3.3. saakka!

Ryhmä. Teatteritaide osana yhteiskuntaa (A11)
Ohjaus: Tuukka Jukola ja Heikki Mustakallio (Essi Rönnkvist)
Kino Sampo, liput 15 €/ 12 €
K-12