Riihimäen kesäteatterissa 2023
KOLME ILOISTA ROSVOA

Riihimäen kesäteatteri, Penttilänkatu 3
Ensi-ilta to 6.7.2023 klo 18.00
Liput: peruslippu 20 €, alennusryhmät 17 €, perhelippu (4 hlö) 65 €

”Nyt hiljaa, hiljaa hiivitään näin Kardemumman yössä. On kaikki kansa pötköllään, vain rosvot raataa työssä. Kun pakko on niin siepataan, ei tarpeetonta milloinkaan. Hei, rensselit selkähän, nassakat kourahan, Kasper ja Jesper ja Joonatan…”

Kardemumman kaupungissa ihmiset ovat onnellisia ja elämä soljuu mukavasti eteenpäin. On heillä kuitenkin pieni ongelma; makkaramestarin kaupasta katoaa öisin makkaroita ja leipurilta leipää. Ainoat, jotka häiritsevät kyseisen pikkukaupungin yöunta ovat kolme iloista rosvoa: Kasper, Jesper ja Joonatan. Rosvot varastavat kuitenkin vain sen verran, kun on tarpeen, ei yhtään makkaraa enempää. Ja rosvojen lemmikkileijona pitää huolen siitä, että poliisi ei uskalla kolmikkoa pidättämään.

Kodin siivoaminen ei ole ole rosvojen vahvuus, joten tähän kinkkiseen taloudenhoitopulmaan keksitään ratkaisu: he ryöstävät kiukkuiseksikin tiedetyn Sohvi-neidin. Ryöstöretki on menestys, mutta lopputulos ei ihan niinkään: Sohvi-neidin tiukka komento on sittenkin liikaa kolmelle iloiselle rosvolle. Nyt veijareiden pitäisikin keksiä nopeasti, miten Sohvi-neiti palautetaan takaisin kotiinsa.

Riihimäen kesäteattearin lavalla nähdään Kardemumman värikäs kaupunki asukkaineen kesällä 2023. Tämä koko perheen seikkailu hurmaa hupaisilla juonenkäänteillään kaiken ikäiset teatterikatsojat. Tervetuloa siis mukaan Kardemumman kaupungin tapahtumiin!